Start Learning Hindi in the next 30 Seconds with
a Free Lifetime Account

Or sign up using Facebook
Vocabulary Lists 10 Phrases You Never Want to Hear
|

10 Phrases You Never Want to Hear

10 वाक्य जो आप कभी नहीं सुनना चाहेंगे
10 Words 1 Comment
Have you gained weight recently?
क्या हाल ही में तुम्हारा वज़न बढ़ा है? क्या हाल ही में तुम्हारा वज़न बढ़ा है?
kyaa haaL hii men Tumhaaraa vazaN badhaa hai?
Have you gained weight recently?
You have a gray hair.
तुम्हारा एक बाल सफ़ेद है। तुम्हारा एक बाल सफ़ेद है।
Tumhaaraa ek baaL SafeD hai.
You have a gray hair.
I told you so!
मैंने बोला था! मैंने बोला था!
mainNe boLaa THaa!
I told you so!
You're fired!
तुम्हें बर्ख़ास्त किया जाता है। तुम्हें बर्ख़ास्त किया जाता है।
Tumhen barkhaaST kiyaa jaaTaa hai.
You're fired!
It is not you, it is me.
तुम्हारी नहीं, मेरी वजह से है। तुम्हारी नहीं, मेरी वजह से है।
Tumhaari Nahin, merii vajah Se hai.
It is not you, it is me.
Thank you for your resume. However, the position has been filled.
अपना बायो डेटा देने के लिए धन्यवाद! मगर, यह पोज़िशन भर गयी है। अपना बायो डेटा देने के लिए धन्यवाद! मगर, यह पोज़िशन भर गयी है।
apaNaa baayo detaa DeNe ke Liye DHaNyavaaD! magar, yah pozisaN bhar gayii hai.
Thank you for your resume. However, the position has been filled.
We should see other people.
हमें दूसरों के साथ डेटिंग शुरू करना चाहिए। हमें दूसरों के साथ डेटिंग शुरू करना चाहिए।
hamen DuuSaron ke SaaTH deting suruu karaNaa caahiye.
We should see other people.
I don't have your money today.
अभी मेरे पास पैसे नहीं हैं। अभी मेरे पास पैसे नहीं हैं।
abhii mere paaS paiSe Nahiin hain.
I don't have your money today.
We need to talk.
हमें ज़रूरी बात करनी है। हमें ज़रूरी बात करनी है।
hamen zaruurii baaT karaNii hai.
We need to talk.
Sorry, I forgot!
माफ़ कीजिए, मैं भूल गया! माफ़ कीजिए, मैं भूल गया!
maaf kiijiye, main bhuuL gayaa!
Sorry, I forgot!
None of our words match your filter
1 Comment
Please to leave a comment.
😄 😞 😳 😁 😒 😎 😠 😆 😅 😜 😉 😭 😇 😴 😮 😈 ❤️️ 👍

HindiPod101.comVerified
Thursday at 5:52 pm
Your comment is awaiting moderation.

Hey listeners! Did we miss any phrases? Leave a comment and tell us what Hindi phrases you never want to hear!